Hvad siger kunderne - Katrine Brandborg

Hvad siger kunderne?

Jeg elsker glade kunder

Det er SÅ vigtigt for mig at arbejde med glade kunder. Og når mine kunder er tilfredse, så er jeg det også.
Se et udpluk af mine hjemmesidedesigns og læs også, hvad nogle af kunderne har sagt om mig og mit arbejde ♥️

Min vision er at give dig
TRYGHED
til at fremstå mere professionel
og med større troværdighed

Min mission er at bygge enkle,
smukke og personliggjorte
wp-hjemmesider,
så du kan tjene (flere) penge

Udpluk af mine hjemmesidedesigns

 Kunderne siger

“Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen:”

Jeg er meget glad for min hjemmeside og det arbejde, du har lavet.

Har her til eftermiddag for første gang redigeret lidt på forskellige ting ved hjælp af dine videoer, og det fungerer rigtigt fint!

Uffe Hald

Møbelsnedker, lillevang-restaurering.dk

Jeg fik anbefalet Katrine Brandborg af en bekendt som vidste at hun lavede hjemmesider til enkeltmandsvirksomheder. Jeg tog kontakt til Katrine og blev modtaget meget åbent og hjerteligt. Vi tog en snak om hvad jeg havde brug for og herefter lavede Katrine et konkret forslag til min hjemmeside.

Det var lige hvad jeg havde brug for, fordi så kunne vi i fællesskab rette den til således at den blev lige som jeg ville have den. I hele forløbet var Katrine meget lydhør overfor mine ønsker og meget effektiv til at føre dem ud i livet.

For mig var det rart at have en som Katrine som kunne snakke et helt almindelig ikke for teknisk sprog igennem hele processen. Det gjorde at jeg hele tiden var med i hvad hun lavede og kunne føle mig tryg i hele forløbet.

Jeg har været yderst tilfreds med Katrines arbejde og har fået en hjemmeside lige som jeg ønskede den og har derfor også valgt at udvide samarbejdet til at Katrine laver opdateringer på min hjemmeside løbende.

Anne Berg

Indretningskonsulent, annebergindretning.dk

“Jeg synes du har lavet en virkelig flot hjemmeside, jeg føler det er min side”

Katrine har en rigtig god guide, der satte gang i mine tanker, inden vi påbegyndte hjemmesiden. Katrine er tålmodig og troværdig i sit arbejde. Hun er god til at “tage en i hånden” og guide vejen.

Jeg vil helt klart anbefale Katrine til andre, der vil have en hjemmeside, der afspejler dig!

Henriette Fisker

Tankefeltterapeut, henriettefisker.dk

Det var vigtigt, at vi valgte én vi kunne regne med, og stole på, og en, som vi kunne mærke ville os det bedste hele processen igennem. Her skiller Katrine sig virkelig ud fra mængden, og vi kan mærke, at hun virkelig vil hendes kunder det allerbedste på deres præmisser.

Signe og Claes

Selvstændige, CSC Solutions

Vores hjemmeside i bandet trængte gevaldigt til et nyt design, der bl.a. kunne fungere på tværs af diverse platforme. Samtidigt havde vi brug for en hjemmeside, som vi nemt selv kunne opdatere.

Katrine blev ret hurtigt inddraget i processen og var rigtig god til at spore sig ind på, hvad det var vi ønskede af hjemmesiden. Herudover havde hun en række gode idéer til yderligere forbedringer samt integration med diverse sociale medier. Vi er absolut tilfredse med hendes arbejde og vil helt sikkert kontakte hende igen, når vi får brug for assistance med hjemmeside eller lignende.
Bitter Moon

Bitter Moon

Musik til din fest, www.bittermoon.dk

"Jeg vil helt klart anbefale, at du vælger Katrine"

Det bedste ved Katrine er, at hun er god til at lytte og spore sig ind på dét, jeg ønskede mig, uden at pådutte mig noget.

Især de små film, der viser, hvordan jeg selv kan udføre forskellige ting på hjemmesiden, er jeg gladest for!

Jeg vil helt klart anbefale, at du vælger Katrine til at lave din hjemmeside.

Majbrit Løfqvist

Forfatter, mljk.dk

Juhuuu nu har jeg lige fået set videoen og YES hvor er det bare mega fedt! Tusind tak for din fine gennemgang, Katrine.

Maj Ølting

Soloselvstændig, Få flere på dit nyhedsbrev

Jeg har flere gange fået hjælp af Katrine Brandborg til opgaver i mit firma “Luise Løt – skaber forandring”. Katrine er meget imødekommende og falder lyn hurtigt ind i mit dna. Hun løser opgaverne hurtigt og professionelt. For mig er det fantastisk at få hjælp til bl.a. seo, tekniske spørgsmål og korrekturlæsning, så kan jeg bruge min tid på det jeg er bedst til. I vores samarbejde er humor en vigtig ingrediens. Jeg giver Katrine min varmeste anbefaling.

Luise Løt

ICTA certificeret Master Coach & Trainer, Luise Løt - Skaber forandring

Hjælpsomme og dygtige Katrine - kæmpe anbefaling herfra!
Kathrine Hoberg

Terapeutisk Massør, Sexolog, Pædagog, Massage og Rådgivning

Da jeg første gang opsøgte Katrine, var hun allerede fra starten meget engageret og professionel i hendes tilgang. Katrine var meget lyttende og spurgte ind til, hvilke behov og ønsker jeg havde til min hjemmeside. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Katrine og hendes professionelle tilgang til andre som ønsker at få oprettet en hjemmeside til privat brug eller erhverv.

Rasmus Juel Lundgren

Sports- og wellnessmassør, Massage og Velvære

Vi kan på det varmeste anbefale at få Katrine til at designe jeres kommende hjemmeside.

Vi er blevet utroligt glade for vores, da den fremstår i et lækkert og moderne design og er meget nem at navigere rundt i for vores kunder.

Og så kan det anbefales at få Katrines mand ud og tage nogle gode fotos.

Mai og Mie

Fodplejere, Hannes Fodklinik I/S

Din hjemmeside bliver ikke bedre i 2020, hvis du ikke gør noget ved den!

 

Skriv dit navn og email i formularen herunder og få værktøjer, der gør planlægningen nemmere for dig.

 

Kontakt mig

8 + 12 =