Hvem er jeg? - Katrine Brandborg

Hvem er jeg?

Mit navn er Katrine

Det har du sikkert allerede gættet. Jeg er autodidakt webdesigner og wordpress-specialist.

Jeg elsker at give mig selv lov til at nørde med det tekniske og visuelle design, mens jeg drikker god kaffe ♥️

Min vision er at bygge enkle, smukke og personlig­gjorte WordPress hjemme­sider til solo­selvstændige

Katrine Brandborg | Webdesigner og WordPress-specialist

Sådan startede det

Året er 2005. Jeg skriver “dagbog” på en hjemmeside, og jeg har hørt om noget, der hedder “blog”. Jeg er fascineret af især én blog, og jeg læser ALT, hvad der står på hendes side. Jeg indser efter nogle måneder, at min hjemmeside i virkeligheden min blog, og lige så stille vokser det sig større for mig. Jeg kan mærke, at jeg bliver glad, hver gang jeg sætter mig foran tastaturet og fortæller løs.

Min “dagbog” fra dengang er i dag min blog – min lounge – hvor jeg deler blogtips, opskrifter og gyldne øjeblikke fra min hverdag. Fordi vi bor på Pilevej, så har jeg døbt bloggen Willowlounge (Pil = Willow)

Læreruddannet

Endnu en stor ting startede i 2005; nemlig at jeg blev optaget på læreruddannelsen. Og efter 4 år på Aalborg Seminarium afsluttede jeg i 2009 uddannelsen med min bacheloreksamen. Jeg har herefter arbejdet som folkeskolelærer i 9 år, hvor jeg blandt andet har undervist i dansk, it, engelsk og madkundskab. Jeg har sideløbende med min undervisning brugt energi og tid på at hjælpe kolleger med at benytte it-værktøjer i deres undervisning. Og det var fedt!

Min passion

Som du sikkert kan fornemme, så kommer min store passion for sproget og teknologien fra min tid som lærer, og jeg har med stor glæde oplevet de muligheder, der ligger i at løfte og hjælpe både elever og kolleger.

Før lærertiden har jeg arbejdet primært med kundeservice og it. Jeg har erfaret, hvor stor betydning og hvor stor forskel en god kundeservice gør.

Om at springe ud

Året er 2017, og den 12. juni startede jeg min lille business, (i øvrigt den samme dag som min bryllupsdag). Jeg har igennem længere tid drømt om at springe ud som selvstændig, og da muligheden bød sig, fulgte jeg mit hjerte, og det gør mig glad hver eneste dag!

Jeg bliver stolt af mig selv, når jeg kan forene service, hjælpsomhed og tid bag tastaturet i en højere enhed. Det gør mig glad helt ind i knoglerne. Det er derfor, jeg er selvstændig.

Ham, der støtter mig

Jeg har været kæreste med Kenneth siden 1998, og vi blev gift i 2004. Sammen har vi to piger, fra henholdsvis 2006 og 2011, og jeg elsker at kunne planlægge min arbejdsdag og -tid, så det passer til vores familieliv.

Kenneths store passion er fotografering, og han har blandt andet taget billederne af mig her på siden. Jeg kan tilbyde, at Kenneth tager billederne til din hjemmeside. Se fotografens hjemmeside her

Jeg elsker glade kunder

“Jeg synes du har lavet en virkelig flot hjemmeside, jeg føler det er min side”

Katrine har en rigtig god guide, der satte gang i mine tanker, inden vi påbegyndte hjemmesiden. Katrine er tålmodig og troværdig i sit arbejde. Hun er god til at “tage en i hånden” og guide vejen.

Jeg vil helt klart anbefale Katrine til andre, der vil have en hjemmeside, der afspejler dig!

Henriette Fisker

Tankefeltterapeut, henriettefisker.dk

"Jeg vil helt klart anbefale, at du vælger Katrine"

Det bedste ved Katrine er, at hun er god til at lytte og spore sig ind på dét, jeg ønskede mig, uden at pådutte mig noget.

Især de små film, der viser, hvordan jeg selv kan udføre forskellige ting på hjemmesiden, er jeg gladest for!

Jeg vil helt klart anbefale, at du vælger Katrine til at lave din hjemmeside.

Majbrit Løfqvist

Forfatter, mljk.dk

Vi kan på det varmeste anbefale at få Katrine til at designe jeres kommende hjemmeside.

Vi er blevet utroligt glade for vores, da den fremstår i et lækkert og moderne design og er meget nem at navigere rundt i for vores kunder.

Og så kan det anbefales at få Katrines mand ud og tage nogle gode fotos.

Mai og Mie

Fodplejere, Hannes Fodklinik I/S

Vil du anbefale Katrine Brandborg | Personlig Assistent & Webdesigner til andre? Og hvis ja, hvorfor?

Ja! Fordi Katrine simpelthen bare er dygtig. Hun er der hele vejen fra start til slut. Hun er kreativ og god til at designe. Og så er hun grundig og dygtig til at sørge for de ting, man ikke lige selv tænker over.

Sofie Jensen

Shine And Beauty, https://shineandbeauty.dk/

Jeg har flere gange fået hjælp af Katrine Brandborg til opgaver i mit firma “Luise Løt – skaber forandring”. Katrine er meget imødekommende og falder lyn hurtigt ind i mit dna. Hun løser opgaverne hurtigt og professionelt. For mig er det fantastisk at få hjælp til bl.a. seo, tekniske spørgsmål og korrekturlæsning, så kan jeg bruge min tid på det jeg er bedst til. I vores samarbejde er humor en vigtig ingrediens. Jeg giver Katrine min varmeste anbefaling.

Luise Løt

ICTA certificeret Master Coach & Trainer, Luise Løt - Skaber forandring

Da jeg første gang opsøgte Katrine, var hun allerede fra starten meget engageret og professionel i hendes tilgang. Katrine var meget lyttende og spurgte ind til, hvilke behov og ønsker jeg havde til min hjemmeside. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Katrine og hendes professionelle tilgang til andre som ønsker at få oprettet en hjemmeside til privat brug eller erhverv.

Rasmus Juel Lundgren

Sports- og wellnessmassør, Massage og Velvære

Kontakt mig

1 + 12 =